loyalty program lojaliti program lojalti program program lojalnosti

#OSTANIKODKUĆE I URADI NEŠTO KORISNO

Drage koleginice i kolege, partneri i prijatelji,

U ovim trenucima izazova sa kojima se do sada nismo susretali i koji pred nas stavljaju posebna iskušenja,  želimo da podelimo sa vama brigu o zaštiti kolega, zaposlenih i naših partnera, klijenata, kupaca, saradnika.

Smatramo da svako može da se potrudi da učini nešto što će olakšati trenutnu situaciju, a možda još važnije, pripremiti nas za nastavak –  borbu koja nam tek sledi.

Pored onoga što činimo kao pojedinci, mi, kao tim, želimo da podelimo informacije koje vam mogu biti  interesantne i od značaja. Nadamo se  da će vam pomoći u sagledavanju mogućnosti  za održanje poslovnih aktivnosti u ovom vanrednom periodu, kao i posle njega.

Vreme koje je pred nama možemo iskoristiti za one aktivnosti i poslove za koje nikad nije bilo dovoljno vremena, planiranje i projektovanje snažnijeg i profitabilnijeg tržišnog pristupa.

Tržišna utakmica će biti još oštrija, zbog toga je ovo od posebnog značaja.
Kako ostati u kontaktu sa klijentima i/ili kupcima u toku vanrednog stanja?
Kako vratiti kupce po povratku nakon perioda prekida poslovanja usled vanrednih okolnosti?
Kako iskoristiti ovaj period za pripremu pozitivnih mera za trenutno i buduće stanje?
Značaj Loyalty programa i programa poklon kartica neće nikada biti veći, stoga, ne bi škodilo da pročitate neke od naših statistika, saveta i koraka za implementaciju loyalty programa i spremno dočekate nastavak poslovanja.

Za sva pitanja u vezi sa Gift I Loyalty  programima u novonastaloj situaciji, ali i razmenu ideja i  interakciju, stojimo vam na raspolagaju.

KAKO NAPRAVITI USPEŠAN LOYALTY (LOJALITI) PROGRAM?