Loyalty program zauslužne delatnosti

Izazovi za
uslužne delatnosti

Visoka konkurencija

Često prisutna velika konkurencija, naročito u urbanim područjima. Klijenti imaju mngo opcija za odabir što može težati zadržavanje istih.

Odnos cene i kvaliteta

Obzirom da pojedine delatnosti imaju pregršt opcija za klijenta, klijent bira onu gde dobija najviše za plaćenu uslugu, uključujući loyalty.

Pronalaženje X faktora

Izdvajanje od konkurencije je moguće samo pomoću alata za zadržavanje kupaca koji povećava stopu angažovanja potrošača i istovremeno “komunicira” vrednosti brenda.

Ključne prednosti za uslužne delatnosti

Frizerski ili kozmetički salon na primer mogu nagrađivati kupce za svaku posetu sa bodovima ili popustima. Primera radi na svaku petu posetu može dobiti popust na neku uslugu.

Klijenti mogu biti nagrađeni za preporuku novih klijenata. Frizerski salon može ponuditi besplatnu uslugu ili popust za svakog novog klijenta kog dovede postojeći.

Loyalty omogućuje praćenje zadovoljstva klijenata i prikupljanje povratnih informacija putem anketa ili ocena nakon svake posete, što se može iskoristiti za poboljšanje usluga i korisničkog iskustva.

Koristeći podatke o potrošačima prikupljene kroz loyalty program, možete prilagoditi ponude i promocije kako bi bolje odgovarale potrebama i preferencijama klijenata.

Želite da započnete transformaciju vašeg biznisa već danas?